Varehenger

Yrkeshengere

Båthengere

Skaphengere

Biltransporter

Maskinhenger

Hestehenger

Bli forhandler

Vi er stadig på jakt etter nye forhandlere av våre produkter. Som forhandler kan du tilby dine kunder et bredt utvalg hengere av høy kvalitet.

Fyll ut skjema nedenfor og send inn. Vi kontakter deg 😊

Stort utvalg hengere

Som forhandler kan du tilby dine kunder et bredt utvalg hengere av høy kvalitet. Til privat- og proffmarkedet. Både vare-, båt-, yrkes-, cargo-, maskin- og hestehengere opp til 3500 kg.

Norges mest solgte hengermerke

Som forhandler representerer du en sterk merkevare som har vært ledende på hengere i 50 år. Det gir deg som forhandler av Gaupen et kvalitetsstempel.

Profesjonell markedsføring

Du får fordelen av vår landsdekkende markedsføring. Gaupen jobber kontinuerlig med digital markedsføring, lokale kampanjer og profesjonelt materiell du kan benytte.

Få kunder via vår nettside

Kunder i ditt område som leter etter henger på vår nettside får opp deg som nærmeste forhandler. Det gir deg bedre kvalifiserte "leads" og letter din salgsprosess.

Enkelt system for bestillinger

Vårt nettbaserte bestillingssystem krever lite opplæring og er enkelt å ta i bruk. Vi er opptatt av at du som forhandler skal føle deg trygg på å selge våre produkter og at kundene skal få god informasjon i alle ledd.

Rask levering

Både du og dine kunder får den service og hjelp dere har behov for. Vi har rask og god levering.

Meget konkurransedyktige priser

Å være Norges mest solgte hengermerke har sine fordeler. Det gjør det mulig for oss å holde prisene konkurransedyktige over tid.

Gunstige betingelser

Som forhandler er du viktig for oss. Vi er opptatt av å ta vare på og hjelpe deg å oppnå dine salgsmål. Vi gir derfor ekstra hjelp og gode betingelser i oppstartsfasen til alle våre forhandlere.

Hva forventer vi av deg?

Vi er opptatt av å sikre at våre kunder får god kvalitet i salgsprosessen, og har derfor en kvalifisering av alle som ønsker å bli forhandler. Send inn skjema med informasjon om din bedrift, så tar vi en prat om et evt samarbeid.

Høres dette ut som noe for deg.
Fyll inn info og vi tar kontakt.

© 2024 gaupen.no |

Drift og utvikling
Agreed AS

Varehenger

Yrkeshengere

Båthengere

Skaphengere

Biltransporter

Maskinhenger

Hestehenger