Karriere

Gaupen-Henger A/S er en av landets ledende produsenter av tilhengere. Vi selger over 13000 hengere i året, er i overkant av 30 ansatte og har en solid økonomi. Produksjonen av Gaupens hengere foregår i moerne og effektive produksjonslokaler i Ringsaker Kommune, og vi har plass til flere.

Gaupen er på jakt etter deg som vil være med å utvikle framtidas hengere. Våre ansatte skal ha det trygt og trivelig på jobb. Vi gir den enkelte frihet under ansvar til å utvikle både seg selv og bedriften. På den måten henger vi med også inn i framtida.

Ledige stillinger

Produksjonsmedarbeider

Har du lyst til å bli en del av et profesjonelt, trygt og trivelig produksjonsteam der du får utvikle deg og lære samtidig som du har trygge rammer? La oss skape framtidas tilhengere sammen.

Verden er i stadig raskere utvikling, og innen kjøretøy og transport er det er vanskelig å forestille seg hvor vi er om 15-20 år.

Er du en praktisk anlagt type som ønsker å jobbe innen produksjon? For oss er ikke det viktigste hva du har av papirer på fullført skolegang, men at du har interesse og lyst til å lære.

Vi leter etter deg som:

  • er pålitelig og ærlig
  • er arbeidsom og tar ansvar
  • har fagutdanning innen teknikk og industriell produksjon eller lignende
  • kommuniserer godt både på norsk og engelsk
  • er glad i å sette deg inn i nye ting og tør å bidra med det du kan

Vi kan tilby en trygg arbeidsplass med varierte oppgaver, mulighet for å lære og ikke minst være med å finne opp framtidas tilhenger-produkter.

For nærmere informasjon, kontakt Terje Frydenlund på tlf 977 75 009 eller epost terje.frydenlund@gaupen.no